Baltic Sea Dunes Apartments

Partneris Locekle no 2020 gada
Baltic Sea Dunes Apartments - 1

Atjaunots 2023. gada 07. Jūlijs

Atbrauciet atpūsties un arī aktīvi pavadīt brīvo laiku Jūrmalā!

Pārdesmit metru attālumā no Baltijas jūras pludmales Jūs gaida “Baltic sea dunes apartments” – lieliskas arhitektūras koka villa, kurā ierīkoti astoņi apartamenti, bet pati ēka 2020.gadā pilnībā renovēta. Villas viesiem tiek piedāvātas ērtības, kādas ierastas augstas klases viesnīcās, bet apartamentu vieta nodrošina privātumu un mierīgu atpūtu.

Plašāk par mums – nākamajās lapās. 

“Baltic sea dunes apartments” – omulīgākā vieta Jūrmalā jebkurā gadalaikā! 

Villa atrodas plašā un labi koptā teritorijā, kurā atrodas arī bezmaksas autostāvvieta, ierīkotas vietas atpūtai, grilēšanai. No šīs villas pagalma var iziet tieši uz takas, kas ved uz jūru, bet no kāpas virsotnes, kas atrodas vien četrdesmit metru attālumā no villas, paveras burvīga Baltijas jūras ainava. Plašā Jūrmalas smilšu pludmale un lēzenā jūra jūsu atpūtu padarīs par īstu svētlaimi. Iespēja baudīt rīta kafiju, bradājot pa Baltijas jūras viļņiem – tas noteikti ir vilinoši.

Pavisam blakus “Baltic sea dunes apartments” – tūristu iecienītā Jomas iela ar daudziem restorāniem un kafejnīcām, kur var baudīt lieliskus ēdienus. Villas viesi var izvēlēties arī aktīvāku atpūtu – Līvu ūdens atrakciju parks atrodas vien 3 km attālumā, bet puskilometra attālumā – Dzintaru Mežaparks. Nebūs vīlušies arī viesi, kas vēlas baudīt dzīvo mūziku vai apmeklēt kādu citu kultūras pasākumu – viens simts metru attālumā atrodas Dzintaru koncertzāle. Ja savai atpūtai izvēlēsieties Jūrmalu, diezin vai atradīsiet šim mērķim ērtāku vietu.  

Apartamentu nomas cena ir nedaudz zemāka nekā līdzīga līmeņa villās pirmajā līnijā pie jūras, jo pirmajā gadā pēc renovācijas vēlamies izveidot pastāvīgu klientu loku, kas garantētu biznesa ilgtspēju, nepaaugstinot nomas cenas sezonas laikā.  

Jūnijā tiek piemērota 20% atlaide, rezervējot apartamentus uz divām naktīm, bet no jūlija šī atlaide tiek piemērota, rezervējot apartamentus ilgāk nekā uz nedēļu. Ja vēlaties apartamentus pasūtīt mēnesim vai ilgākam laikam, cena ir pēc vienošanās, tāpēc aicinām sazināties ar mūsu administratoru, izmantojot norādītos kontaktus.

“Baltic sea dunes apartments” viesiem sniegsim visu nepieciešamo informāciju par Jūrmalu, un ja būs nepieciešams – palīdzēsim atrisināt arī sadzīves problēmas. 

“Baltic sea dunes apartments” – omulīgākā atpūtas vieta Jūrmalā jebkurā gadalaikā! 

“Baltic sea dunes apartments” ir 2020.gadā renovēti 8 apartamenti, kur katrā ir virtuve un vannas istaba. Visi apartamenti ir vienlīdz lieliski iekārtoti ar augstas kvalitātes mēbelēm, virtuves iekārtu un santehniku – atšķiras tikai apartamentu izmēri. 

Apartament Nr. 1

Apartaments Nr. 1 – Studija. 31 kvadrātmetru numurs “Baltic sea dunes apartments” ēkas pirmajā stāvā. Studija – gaiša un omulīga, iekārtota ar ērtām mēbelēm, bet virtuvē ir viss nepieciešamais aprīkojums (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā viesu ērtībai – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. Ideāla izvēle pārim, taču varat šeit apmesties arī ar mazuli, kura ērtībām tiks nodrošināta arī bērnu gultiņa. 

Apartament Nr. 2

Apartaments Nr. 2 Ģimenes numurs ar balkonu. Plašs 68 kvadrātmetru apartaments ar balkonu ēkas pirmajā stāvā, numurā ir viesistaba ar pusdienu zonu, guļamistaba un vannas istaba. Tāpat kā pārējie “Baltic sea dunes apartments” mājokļi, arī šis apartaments ir gaišs un omulīgs. Apartamentā var ērti iekārtoties ģimene ar bērniem, taču tikpat ērti jutīsies arī četru draugu kompānija. Apartamenta viesu ērtībai – augstas kvalitātes mēbeles un viss nepieciešamais aprīkojums virtuvē (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. 

Apartament Nr. 3

Apartaments Nr. 3 – Standarta ģimenes numurs. Šis 57 kvadrātmetru apartaments pirmajā stāvā vislabāk būs piemērots ģimenei ar bērniem. Apartamentā ir viesistaba ar pusdienu zonu un guļamistaba. Šī numura atšķirība – tam ir atsevišķa ieeja. Apartamenta viesu ērtībai – augstas kvalitātes mēbeles un pilnībā aprīkota virtuve (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. 

Apartament Nr. 4

Apartaments Nr. 4 – Studija. 43 kvadrātmetru studija “Baltic sea dunes apartments” ēkas otrajā stāvā. Šī gaišā un omulīgā studija iekārtota ar ērtām mēbelēm, bet virtuvē ir viss nepieciešamais aprīkojums (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā viesu ērtībai – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. Lieliski piemērota diviem cilvēkiem.  

 

Apartament Nr. 5

Apartaments Nr. 5 – Ģimenes numurs ar balkonu. Plašs 63 kvadrātmetru apartaments “Baltic sea dunes apartments” otrajā stāvā. Apartamentā ir divas istabas (viesistaba ar pusdienu zonu un guļamistaba) un vannas istaba. Turklāt šī numura viesi var baudīt atpūtu arī atsevišķā šī numura balkonā. Apartaments ir iekārtots ar ērtām mēbelēm, virtuvē ir viss nepieciešamais aprīkojums (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.), bet vannas istabā viesu ērtībai – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. Šajā apartamentā var omulīgi iekārtoties ģimene ar bērniem vai četru personu kompānij.

Apartament Nr. 6

Apartaments Nr. 6 – Ģimenes numurs ar terasi. Plašs un gaišs 63 kvadrātmetru apartaments ar lielu terasi ēkas otrajā stāvā, tajā ir viesistaba ar pusdienu zonu, guļamistaba un vannas istaba. Apartamentā var ērti iekārtoties ģimene ar bērniem, taču var apmesties arī četri pieaugušie. Apartamenta viesu ērtībai – augstas kvalitātes mēbeles un ar visu nepieciešamo aprīkota virtuve (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamajā mašīna u.c.). Vannas istabā – dvieļi, halāti un visi nepieciešami higiēnas piederumi. 

Apartament Nr. 7

Apartaments Nr. 7 – Studija ar skatu uz jūru. 34 kvadrātmetrus plaša “Baltic sea dunes apartments” studija ēkas augšstāvā, no kuras caur lielo logu paveras skats uz pludmali. Šī gaišā un omulīgā studija iekārtota ar ērtām mēbelēm, bet virtuve aprīkota ar visu nepieciešamo (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā viesu ērtībai – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. Visērtāk šeit apmesties būs divām personām, taču tāpat kā arī pārējos “Baltic sea dunes apartments” numuros ir iespēja novietot arī bērnu gultiņu. 

Apartament Nr. 8

Apartaments Nr. 8 – Labāks numurs ģimenei. Visplašākais – 96 kvadrātmetru numurs “Baltic sea dunes apartments” ēkā, tajā ērti var izvietoties gan ģimene ar bērniem, gan draugu kompānija. Apartaments, kurā ir viesistaba ar pusdienu zonu, guļamistaba un vannas istaba, atrodas ēkas augšējā stāvā. Apartamenta viesu ērtībām – augstas kvalitātes mēbeles un ar visu nepieciešamo aprīkota virtuve (galda piederumi, plīts, kafijas automāts, trauku mazgājamā mašīna u.c.). Vannas istabā – dvieļi, halāti un visi nepieciešamie higiēnas piederumi. 

 

Nosūtīt pieprasījumu

Jūsu dati tiks glabāti PieJaras.lv datu bāzē ierobežotu laiku un tiks nodoti pakalpojumu sniedzējam kopā ar Jūsu vaicājumu.

  • - +
  • - +
  • Drošības kods

Kontakti un noderīga informācija

Adrese
Jūras iela 59 k-1, Jūrmala, Latvija Karte
Telefons
+370 698 34380
Atvērts
visu gadu
  • Saimniecība
  • Numurā
    • Duša un WC
    • Virtuve
    • Plīts
    • Ledusskapis bez saldētavas nodalījuma
    • Mikroviļņu krāsns
    • Tējkanna
    • Kafijas automāts
    • Trauki
    • Galda piederumi
    • Trauku mazgājamā mašīna
    • Bezvadu internets (Wi-Fi)
    • TV
    • Gultas piederumi (bezmaksas)
    • Dvieļi (bezmaksas)
    • Peldmēteļi
    • Veļas mašīna

Attālumi

  • Attālumi
    • Attālums līdz jūrai ~ 50 m

Numuru un vietu skaits

Istabu skaits numurā
Studija, divistabu
Numuri
trisvietīgi, četrvietīgi, piecvietīgi

Cena par numuru par nakti

Vasaras sezonā
no 100 līdz 200 € par nakti