Seaside Apartments

Partneris Locekle no 2018 gada
Seaside Apartments - 1

Atjaunots 2024. gada 29. Janvāris

350 m no jūras
 
Piedāvājam atpūtu skaistā vietā atjaunotas muižas klēts ēkā, dažus simtus metru no ģeomorfoloģiska pieminekļa - Jūrkalnes stāvkrasta, kas posmā Ulmale-Strante ir visaugstākais Latvijā. Ekskluzīvi divstāvu apartamenti Seaside Apartments ar savu atsevišķu ieeju no sava dārza puses un gaiši un plaši Liuks apartamenti,  lielāki par 150 m2. –> Piedāvājam atpūtu skaistā vietā atjaunotas muižas klēts ēkā, dažus simtus metru no ģeomorfoloģiska pieminekļa - Jūrkalnes stāvkrasta, kas posmā Ulmale-Strante ir visaugstākais Latvijā. 
 
Noteikumi:
Minimālais piegādes laiks ir 3 dienas vai pēc īpašas vienošanās. –> Minimālais uzturēšanās laiks ir 3 dienas vai pēc īpašas vienošanās
 
Bezmaksas autostāvvieta 
Priekšapmaksa 50% no kopējās summas 
Reģistrēšanās no 15.00, izrakstīšanās līdz 12.00

Standarta dzīvoklis ar terasi-dārzu

Īpaša klusā pludmale pie Pāvilostas. Piedāvājam atpūtu skaistā klusā vietā atjaunotas muižas klēts ēkā, dažus simtus metru (350) no ģeomorfoloģiskā pieminekļa - Jūrkalnes stāvkrasta, kas posmā Ulmale-Strante ir visaugstākais Latvijā. Ekskluzīvi divstāvu apartamenti ar platību 70 m2, ar savu atsevišķu ieeju no sava dārza puses. Apdare un mēbeles no veca masīvkoka. Pilna aprīkota virtuve, plīts, nosūcējs, mikroviļņu krāsns, tējkanna, ledusskapis, virtuves piederumi, grils, dārza mēbeles, duša, tualete, kondicionieris, internets un visas ērtības. Masīvkoka king-size izmēra gulta 2.5x2.5m un dīvāns 1.stāvā (līdz 2 bērniem). Apartamentos ir rakstāmgalds ar biroja vajadzībām atbilstošu interneta pieslēgumu. Vietu skaits – 2 pieaugušie, 2 bērni. Ideāla vieta klusai atpūtai. Pie mums ir klusā atpūta, tāpēc ballīšu rīkotājiem lūdzam meklēt citu vietu. Arī četrkājainos mīluļus lūdzam uz atpūtas brīdi kādam uzticēt. Pie mums var visu dienu pastaigāties gar pirmatnēju jūras stāvkrastu, lasīt izskalotus dzintarus un nesatikt nevienu cilvēku. Rudens un ziemas vakaros iespēja baudīt relaksējošu noskaņu pie kamīna un klausīties nomierinošu mūziku.

Ja ir vēlme socializēties, tad Pāvilosta tikai 7 minūšu brauciena attālumā ar 2 pārtikas veikaliem, aptieku un citu infrastruktūru, kā arī iespēja iegādāties svaigi kūpinātas zivis. Vairāki restorāni un kafejnīcas “Otto”, „Laiva“, „Vēju paradīze“, „Āķa gals“, “Boho” u. c. Iespēja socializēties vienā no Latvijas iecienītakajām serferu pludmalēm ar terases kafejnīcu. Arī Jūrkalne 10 minūšu brauciena attālumā ar pārtikas veikalu, restorānu „Zaķu krogs“ un citiem. Pa ceļam uz Jūrkalni arī ir zīvju restorāns „Rīvas krogs“ ar vecajām dzirnavām un retu saglabātu mazbānīša koka tiltu pār Rīvas upi. Netālu dažādas skaistas apskates vietas: Akmeņraga bāka, Jūrkalnes stāvkrasts, Ēdoles pils un citi, interesanti pastaigu maršruti.  

Saviem viesiem piedāvājam apartamentos apmesties pēc izvēles vai nu nedēļas nogalē (3 naktis) vai no pirmdienas līdz piektienai (4 naktis), vai jāvienojas atsevišķi.
 

Pieejamība kalendārs

  • pieejams
  • rezervēta
  • slēgts
  • Kalendārs ir atjaunots – 2021-02-23 15:19

Apartments apartamenti ar dārza terasi

Īpaša klusā pludmale pie Pāvilostas. Ekskluzīvi divstāvu Suite līmeņa apartamenti ar terasi un ar savu atsevišķu ieeju no sava dārza puses. Piedāvājam atpūtu skaistā klusā vietā atjaunotas muižas klēts ēkā, dažus simtus metru (350) no ģeomorfoloģiskā pieminekļa - Jūrkalnes stāvkrasta, kas posmā Ulmale-Strante ir visaugstākais Latvijā. Gaiši un plaši apartamenti, 150 m2, 8 m augsti griesti. Apdare un mēbeles no veca masīvkoka. Pilna aprīkota virtuve, plīts, nosūcējs, tējkanna, ledusskapis, virtuves piederumi, grils, dārza mēbeles, duša, tualete, kondicionieris, internets, Smart TV, mājas kinozāle ar 5m kino ekrānu, laba līmeņa audio sistēma noskaņas mūzikai un visas citas ērtības. Masīvkoka king-size izmēra gulta 2.5x2.5m un dīvāni 2-3 bērniem 1. un 2.stāvā. Apartamentos ir rakstāmgalds ar biroja vajadzībām atbilstošu interneta pieslēgumu. Vietu skaits – 2 pieaugušie un 2-3 bērni. Ideāla vieta klusai atpūtai. Pie mums ir klusā atpūta, tāpēc ballīšu rīkotājiem lūdzam meklēt citu vietu. Arī četrkājainos mīluļus lūdzam uz atpūtas brīdi kādam uzticēt. Pie mum var visu dienu pastaigāties gar pirmatnēju jūras stāvkrastu, lasīt izskalotus dzintarus un nesatikt nevienu cilvēku. Rudens un ziemas vakaros iespēja baudīt relaksējošu noskaņu pie kamīna, klausīties nomierinošu mūziku no augsta līmeņa audio sistēmas.

Ja ir vēlme socializēties, tad Pāvilosta tikai 7 minūšu brauciena attālumā ar 2 pārtikas veikaliem, aptieku un citu infrastruktūru, kā arī iespēja iegādāties svaigi kūpinātas zivis. Vairāki restorāni un kafejnīcas “Otto”, „Laiva“, „Vēju paradīze“, „Āķa gals“, “Boho”, u. c. Iespēja socializēties vienā no Latvijas iecienītakajām serferu pludmalēm ar terases kafejnīcu. Arī Jūrkalne 10 minūšu brauciena attālumā ar pārtikas veikalu, restorānu „Zaķu krogs“ un citiem. Pa ceļam uz Jūrkalni 5 minūšu braucienā arī ir zīvju restorāns „Rīvas krogs“ ar vecajām dzirnavām un retu saglabātu mazbānīša koka tiltu pār Rīvas upi. Netālu dažādas skaistas apskates vietas: Akmeņraga bāka, Jūrkalnes stāvkrasts, Ēdoles pils un citi, interesanti pastaigu maršruti. 

Saviem viesiem piedāvājam apartamentos apmesties pēc izvēles vai nu nedēļas nogalē (3 naktis) vai no pirmdienas līdz piektienai (4 naktis).

Pieejamība kalendārs

  • pieejams
  • rezervēta
  • slēgts
  • Kalendārs ir atjaunots – 2021-02-23 15:18

Ozola dzīvokļi

Īpaša klusā pludmale pie Pāvilostas. Piedāvājam atpūtu skaistā klusā vietā atjaunotas muižas klēts ēkā, dažus simtus metru (350) no ģeomorfoloģiskā pieminekļa - Jūrkalnes stāvkrasta, kas posmā Ulmale-Strante ir visaugstākais Latvijā. Ekskluzīvi trīsstāvu Suite līmeņa 3-istabu apartamenti ģimenei, ar atsevišķu ieeju un savu atsevišķu dārza teritoriju. Gaiši, mājīgi, rūpīgi atrestaurēti apartamenti ģimeniskai atpūtai. Pie mums ir klusā atpūta, tāpēc ballīšu rikotājiem lūdzam meklēt citu vietu. Arī četrkājainos mīluļus lūdzam uz atpūtas brīdi kādam uzticēt. 
Pirmajā stāvā ir viesistaba ar virtuvi un atpūtas zonu, kā arī guļamistaba 2 cilvēkiem. Otrajā stāvā atpūtas telpa lasīšanai un ar izeju uz savu plašu balkona terasi ar sauļošanas mēbelēm. Otrajā stāvā arī lielā guļamistaba ar masīvkoka King-size izmēra gultu 2.2 x 2.3 m, trešajā pusstāvā atsevišķa guļamzona (1.6x2m), pusaugu bērniem, ar jumta logu un skatu jūras virzienā. Visur apdare un mēbeles no veca masīvkoka. Pilnībā aprīkota virtuve, plīts, nosūcējs, mikroviļņu krāsns, tējkanna, ledusskapis, virtuves piederumi, grils, dārza mēbeles, duša, tualete, internets, Smart TV, laba līmeņa audio sistēma noskaņas mūzikai un visas citas ērtības. Apartamentos ir pieejams rakstāmgalds ar biroja vajadzībām atbilstošu interneta pieslēgumu.Maksimālais cilvēku skaits – 4 pieaugušie un 2-3 bērni.
Atpūta pie mums – ir ideāla vieta klusai un nomierinošai atpūtai dabā, pie jūras. Var visu dienu pastaigāties gar pirmatnēju jūras stāvkrastu un nesatikt nevienu cilvēku. Pēc vētras un negaisa var lasīt izskalotus dzintarus. Rudens un ziemas vakaros iespējams baudīt relaksējošu noskaņu pie kamīna, klausīties nomierinošu mūziku no augsta līmeņa audio sistēmas. 
Ja ir vēlme socializēties, tad Pāvilosta ir tikai 7 minušu brauciena attālumā ar 2 pārtikas veikaliem, aptieku un citu infrastruktūru, kā arī iespēja iegādāties svaigi kūpinātas zivis. Vairāki restorāni un kafejnīcas „Laiva“, „Vēju paradīze“, „Āķa gals“, „Boho“ u.c. Iespēja socializēties vienā no Latvijas iecienītakajām serferu pludmalēm ar terases kafejnīcu. Arī Jūrkalne 10 minušu brauciena attālumā ar pārtikas veikalu, restorānu „Zaķu krogs“ un citiem. Pa ceļam uz Jūrkalni arī ir „Rīvas krogs“ ar vecajām dzirnavām un retu saglabātu mazbānīša koka tiltu pār Rīvas upi. Netālu dažādas skaistas apskates vietas: Akmeņraga bāka, Jūrkalnes stāvkrasts, Ēdoles pils un citi, interesanti pastaigu maršruti

Pieejamība kalendārs

  • pieejams
  • rezervēta
  • slēgts

Nosūtīt pieprasījumu

Jūsu dati tiks glabāti PieJaras.lv datu bāzē ierobežotu laiku un tiks nodoti pakalpojumu sniedzējam kopā ar Jūsu vaicājumu.

  • - +
  • - +
  • Drošības kods

Kontakti un noderīga informācija

Adrese
Jūrkalne, Ulmale, Pāvilosta, Latvija Karte
Telefons
+371 27 222227 (LV, EN, RU)
Atvērts
visu gadu
  • Saimniecība
  • Numurā
    • Duša un WC
    • Plīts
    • Ledusskapis ar saldētavas nodalījumu
    • Mikroviļņu krāsns
    • Tējkanna
    • Trauki
    • Galda piederumi
    • Bezvadu internets (Wi-Fi)
    • TV
    • Kamīns

Attālumi

  • Attālumi
    • Attālums līdz jūrai ~ 350 m

Numuru un vietu skaits

Istabu skaits numurā
2 istabas
Numuri
divvietīgi, trisvietīgi, četrvietīgi
Platība
70 m²

Cena par numuru par nakti

Vasaras sezonā
no 110 € par nakti
 
Priekšapmaksa – 50% no kopējās summas
 
Rezervācijas maksu, lūdzu, pārvediet uzreiz pēc līguma noslēgšanas

Noteikumi

Reģistrēšanās
no 15:00
Izrakstīšanās
līdz 12:00
Klusuma laiks
no 22:30 līdz 08:30